Beoordelingen van Ingeburgerd Express Zwolle

Recente recensies

4.0
Jelly
4 oktober 2021

Bezorging was 20 minuten te laat wat resulteerde in koude patat en burgers. Dit was de tweede en daarmee de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peters
1 oktober 2021
Marco
30 september 2021

Menu klopte niet daardoor kregen we bij het vega maandburger een vegan visburger ipv vegan kikkererwtburger die op het menu stond. Over gebeld, konden wel een nieuwe krijgen maar tja, dan ben je zo 15min verder en heeft de rest van het gezin het al op. Doordat we nu gingen bellen werd het eten ook koud, maar goed daar kozen we zelf voor natuurlijk. Soort van korting voor de volgende keer wordt gewaardeerd. Bezorging was goed, eten zelf ook prima.

JVD
28 september 2021

Slim verpakt zodat de burger en patat warm blijven en het broodje met garnituur koel blijft . Bouwpakket tovert het eenvoudig om tot een stevige maar bovenal heerlijke burger. Onze complimenten!

R. Steenmeijer
27 september 2021

In de eerste instantie was de bezorging niet geheel compleet, nadien zeer goed opgelost en zelfs nog wat lekkers gekregen! Super service en lekker eten!

Hans
26 september 2021

Burgers en normale patat zijn altijd heerlijk! Zoete aardappelfrietjes wisselend; soms perfect, vaak slap en niet krokant genoeg...De churros hebben we 1x besteld maar waren erg slecht...Erg droog, taai en smaakloos, hebben het grootste gedeelte weggegooid.

Sabine
24 september 2021

Zoals altijd heerlijk eten! Had kids menu besteld met een hamburger, dit was en half doorgesneden broodje met een half burger, dit is voor de meeste kids te dik om in hun mond te krijgen. Idee om echt mini burgers in het kids menu te doen

Marten
23 september 2021
Mascha
20 september 2021

Spare ribs waren heerlijk maar de frieten helaas niet. Waren niet goed door gebakken, sommige leken nog wel rauw an andere slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel Ponsteen
19 september 2021

Normaal altijd meer dan tevreden, maar gisteren ging er tot onze verbazing het een en ander mis. Ik had de kipburger truffel besteld, maar kreeg de vega burger (zie bonnummer en bestelnummer). Normaal is de friet nog lekker warm, maar deze was al koud. Op de bon staat ook afhaaltijd 18.45 (bezorgtijd 19.00 aangegeven) en bezorger was er ook na 19.05 (dat is geen probleem, als het maar warm is). Bonnummer is 10419 Bestelnummer: 22584TGY

Kaylee
16 september 2021

Helemaal top! vanuit kantoor besteld aangezien wij moesten overwerken. Besteld voor half 6, om 4 over half 6 bood de bezorgen zelfs zijn excuses aan dat hij 4 minuten te laat was, uiteraard zie ik 4 minuten zelf totaal niet als 'te laat'. Alles nog erg warm en de drankjes nog koud. En het smaakte heerlijk. Wij bestellen hier zeker vaker.

Nathalie
11 september 2021
Bjorn
2 september 2021

Eten was heerlijk, patat iets koud

Erik
21 augustus 2021

Sneller geleverd dan de planning. Bacon voor een broodje was niet doorbakken terwijl aangegeven was dat vrouw zwanger was.

Marieke Brouwer
12 augustus 2021

Superlekker en snel! We hebben genoten!

Sjoerd
2 augustus 2021

Ze kwamen zelfs 2 man sterk da's toch 5 sterren service?

Rutger
30 juli 2021

Ingeburgerd was er erg snel! Het eten is erg goed en slim verpakt!

Seline
29 juli 2021

Zoals altijd top. Alleen 1 minpuntje. Vorige glutenvrije brood was lekkerder.

Kaylee
23 juli 2021

Ze hebben helaas nieuw brood, dit is toch wel een enorme domper want de kwaliteit is erdoor erg achteruit gegaan in mijn ogen. Verder was het even goed als altijd.

Joyce
22 juli 2021

Heerlijke salades, goede service

Jeroen van Doornik
22 juli 2021

Heerlijke burgers en frieten, snel bezorgd, de frieten waren waren nog heet én krokant. Super! Je kunt hier ook heel goed terecht als je vegan/vegetariër bent. Blij mee!

Vivje
10 juli 2021

Eten van hoge kwaliteit, zelfs de patat is nog knapperig. Zowel kip, rund als vega burger vonden we erg lekker. Goed eten tegen betaalbare prijs. Een klein foutje in de bestelling werd meteen heel nettjes opgelost. Echt een aanrader.

Hans
10 juli 2021

Top burgers!

F
3 juli 2021

Snelle bezorging. Goede kwaliteit burgers. Alleen ik vind de burgers los verpakken met de kaas echt onhandig De kaas was al helemaal gesmolten en vastgeplakt aan 't folie. Liever de kaas wel alvast op het broodje en de burger niet. Verder top!

Micha
27 juni 2021
Miranda
7 juni 2021

Heerlijk eten, netjes bezorgd. Helemaal goed :D

Marieke
6 juni 2021

Heerlijk!! En vlotte bezorging

G.
5 juni 2021
Wsr
5 juni 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Rob
29 mei 2021

Bezorging prima op tijd en zeer vriendelijk. Hamburger wel een geïnspireerder gehad bij ingeburgerd.

Richard
28 mei 2021

De hamburger zat niet in een extra folie verpakt, hierdoor zat de kaas en de ei geplakt aan de verpakking. Niet de kwaliteit die bij het andere broodje was!

Dave
28 mei 2021
Henkjanus
25 mei 2021

Tegenvallend. Ongevraagd bruin ipv wit bolletje. Vorige x zelfde bestelling gedaan en toen kregen we wel een wit bolletje. Geen keuzemenu om bolletje te kiezen.

Molenaar
24 mei 2021

Perfect op tijd, door de manier van verpakken een lekkere warme burger en een vers broodje! Het is een behoorlijk grote maaltijd met een portie friet. Ik kreeg het niet allemaal op. Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Leontien
23 mei 2021
Jelko
22 mei 2021

Eigenlijk is Ingeburgerd Express gewoon perfect. Geweldig werkende website, op tijd bezorgt, en heerlijke burgers. Ga zo door!

Jacco
22 mei 2021

Heerlijk burgers, en knapperige friet! En snel bezorgd.

Bart
17 mei 2021

We bestellen regelmatig wat bij ingeburgerd expres en het is heerlijk. Burger lekker warm, goed belegd met salade en de zoete-aardappel fiet is heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jet
10 mei 2021
Mara
4 mei 2021

Lekkere burger had alleen een steviger broodje verwacht!

Vincent ten Voorde
3 mei 2021

Heerlijk. Goed verpakt. Slim broodje, burgers en saus los. Feiten ook nog lekker warm.

Lisanne
2 mei 2021

Het eten kwam precies op tijd! De burgers waren nog heet en alles was lekker vers. Heerlijk gegeten!

Jan
30 april 2021
Broek
27 april 2021

Friet en cola vergeten bij het menu + 1 BZN had kip moeten zijn, maar was rund

Marco
12 april 2021

Erg goed! Jammer van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal, al weet ik ook niet hoe dit anders kan. Dan maar goed afval scheiden :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 april 2021
Zomerdijk
9 april 2021
Rianne
8 april 2021

De Vegan burger is echt een aanrader. Super lekker gegeten en zeker optijd bezorgd.

Marit
8 april 2021

Heerlijke burgers en friet!

Rudolf
8 april 2021

Heerlijk eten en snel geleverd. Netjes verpakt en vers. De bacon, hamburger en cheddar apart verpakt van het broodje. De seal is niet zo handig; de gesmolten cheddar blijft er volledig aan zitten en is er slecht af te halen. Geen bezwaar om het nog eens te bestellen.

N B
3 april 2021

Snelle bezorging, eten was lekker.

Lieke
30 maart 2021

Lekkere Burgers en frietjes!! We waren alleen vergeten om servetten te vragen. Dit is wel een must als je de burgers in een park wilt opeten.

Miranda
25 maart 2021

Heerlijk gegeten! TIP: jammer dat er geen bestek en servetten bij zaten.

Bertine
24 maart 2021

Lekkere burgers, goede service

Marleen
21 maart 2021
Jeannine
16 maart 2021

Goede service en heerlijk gegeten! Dank!

Mees
15 maart 2021

Heerlijke burgers (zoals altijd:), vers en goed verpakt. Prima bezorging, mooi op tijd.

Agnes Wille
7 maart 2021

Alleen van de ontzettend vrolijke en aardige bezorging werden wij al blij. Daarna weer heerlijk genoten van het eten. De zoete aardappelfrieten blijven mijn favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
7 maart 2021

Het bestellen via de website ging heel gemakkelijk. De bezorg was keurig en precies op tijd. Het eten was goed en handig verpakt en smaakte heerlijk. Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Kim
6 maart 2021

De hamburgers waren heerlijk. Wat een goede vinding om de burgers apart te verpakken en de saus apart erbij te doen. Bij de blauwschimmelkaas was zelfs bedacht om plastic erover te doen dat het niet plakte aan het papiertje. Smaak was heel goed. Zelfs na een ritje naar Hasselt nog goed op temperatuur. Complimenten!

Chris
28 februari 2021
T. Schuurman
27 februari 2021

Heerlijke burgers met verse ingrediënten, bestelling was er eerder dan verwacht!

Heinie
24 februari 2021

Tip: Leg de cheddar niet op de hamburger. Alle kaas zat aan het folie geplakt. Leg maar op de sla dan kan je echt genieten van een cheeseburger.

Annedien Scheper
24 februari 2021

Super fijn dat de burgers en saus nog niet op het broodje lagen! Zo konden we iemand buiten Zwolle verassen zonder dat het al klef geworden was!

Kamp
21 februari 2021

Het waren heerlijke goedgevulde burgers: het broodje apart verpakt. Duurzame verpakkingen...en snelle bezorging. Kortom voor herhaling vatbaar!

Sanne
20 februari 2021
Anne-Marie Hofstede
5 februari 2021

het was erg lekker. met uitzondering van de zoete aardappelfriet. daar zat echt veel te veel zout op.

Marian
2 februari 2021

Heerlijk gegeten. Fijn dat het in onderdelen verpakt is blijft het broodje wel zo lekker. Keurig op tijd ook

Peter
1 februari 2021

Heerlijke spareribs en sneller bezorgd dan op voorhand doorgegeven. Goede verpakking zonder piepschuim. Een aanrader!

Marcel
31 januari 2021

Perfect op tijd bezorgd. Kwaliteit super (zoals we gewend zijn) De enige echte hamburgertent van Zwolle.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

schutte
31 januari 2021

Prima service. Zelfs extra telefoontje een glutenvraag. Tijdige bezorging.

Erik Meij
31 januari 2021

Prima eten, goed verzorgd, prima verpakt zonder al teveel plastic. Patat helaas niet echt lekker warm meer.

Mirjam
29 januari 2021

Super lekkere burger met heerlijke patat. Alles goed verpakt en nog goed warm bij thuiskomst.

Marianne
28 januari 2021

Was weer lekker! Alleen was het eten lauw doordat de bezorger 40 minuten te laat was.

Kathy
27 januari 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Ronnie
27 januari 2021
Chantam
25 januari 2021

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
23 januari 2021

Eerste keer besteld. Prima geregeld!

RvdB
22 januari 2021
Esther
22 januari 2021

Sneller dan verwacht geleverd! Heerlijk gegeten. Was meer dan verwacht qua hoeveelheid! Goed verpakt zodat het nog lekker op temperatuur was. Dank voor de service!

Anne
22 januari 2021

Helaas had onze bestelde staatsburger geen zuurkool

Ilja Jacobs
20 januari 2021

heerlijke burgers, goed verpakt vooral het vlees apart maakt dat je broodje niet 'plakkerig wordt, Weer voor herhaling vatbaar. Ook nog eens snel!

Emma
18 januari 2021
Pepijn Simonetti
17 januari 2021

Voor het eerst eens de burgers thuis laten bezorgen. Slim bedacht de manier van bezorgen, burger apart verpakt zodat sla niet warm wordt. De bestelde koolsalade lijkt in niets op wat het in het restaurant is. Het is meer wortel dan kool, erg weinig en ook nog eens over de datum. Bezorging was netjes met de auto waardoor het warm was, maar twijfel zeer of we dit nog eens doen

Ewelina
17 januari 2021

Een trouwe klant ben ik inmiddels en zoals ik het gewend de service is uitstekend en naar wens!

Lex
16 januari 2021

Heerlijke burgers, op tijd bezorgd

Ingrid
10 januari 2021

Bestel wel vaker bij jullie. Lekker eten, vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.
10 januari 2021

Ze waren heerlijk. Keurig op tijd afgeleverd en alles lekker warm.

Willem Sebel
8 januari 2021

Heerlijk eten wat zelfs vanuit de stad nog heerlijk warm was, in 1 woord genoten!

Giséla
5 januari 2021

Prima smakelijke burgers en prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel. Verder netjes verpakt en heel blij met voornamelijk papier/karton verpakking ipv plastic! Top gedaan!

Elise
4 januari 2021

Dol op ingeburgerd! Maar niet in het weekend.. Domme wij dat we toch een bestelling deden. Duurde langer - kan gebeuren daar niet van maar is altijd zo - alles was koud en de friet echt heel slap. Zelfs de hamburger was koud en het ei echt pure plastic. En de salade had geen dressing.. Doordeweeks is het perfectie en nooit iets te klagen dus daar houden we het braaf bij :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
3 januari 2020

De burgers waren heerlijk, de patat was helaas al redelijk afgekoeld toen de bestelling bezorgd werd.

Sophir
3 januari 2020

Heerlijke burgers zoals altijd, maar helaas koud en 2(min later dan ‘afgesproken’ (ondanks dat we de bestelling in de middag al hadden geplaatst).

Melissa
19 december 2020

Fijn dat de burger los van het broodje verpakt is! Hierdoor was de burger nog warm en bleven de groenten lekker knapperig en fris! Kortom wij hebben genoten 🍔

Michelle
13 december 2020

Heel goed elke keer weer. Patat warm!! En burger en broodje apart geleverd zodat je geen sappige boel krijgt. echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ottilie
12 december 2020

Bestelling was echt nog warm bij bezorging, door gescheiden verpakking van de burger, het broodje en de saus was het geen “zompige” hap en de smaak heerlijk. Portie patat was ruim. Aanrader!

Inge
6 december 2020

Bestelling kwam een kwartier te laat. Had een swolsch met kipburger besteld maar kreeg een gewone burger. Burger had weinig smaak en grote hompen sla erop. Friet leek wel restjes, allemaal kleine stukjes en lauw.

G.J van den Belt
5 december 2020

Alles was oke

Gerjan
5 december 2020

Kwaliteit was zoals altijd goed! Alleen vervelend dat er wordt aangegeven te bezorgen om 17:55 en dat de bezorger dan om 17:15 op de stoep staat.

Marjolein
3 december 2020

Nadat er iets mis ging bij Uber (daar moet je dus niet bestellen momenteel, want daar werkt men niet mee samen), heb ik contact gehad met Ingeburgerd. De levering ging toen erg snel en zelf een kleinigheidje voor het wachten! Super! Hamburgers en toebehoren waren erg lekker en lekker warm.

VanC
2 december 2020

Smaak was prima, maar erg lauw, bijna koud.

Michaëla
28 november 2020

De burgers waren heerlijk! Slim dat het vlees en de saus apart verpakt was, hierdoor was alles nog lekker vers bij thuiskomst!

Elise
27 november 2020

Normaal súper tevreden dus we bestellen gewoon opnieuw maar in het weekend is het beduidend minder qua kwaliteit en service. Eten duurde half uur tot arriveren vanaf moment dat er gemeld werd dat het onderweg was. Dat betekent lauwe friet (die ook nog eens niet gaar waren..) en een lauwe hamburger (tevens slecht verpakt). En geen brood bij de salades. Heel jammer! Vrijdag, drukke dag; we snappen het maar dit gebeurd dus echt vaker in het weekend. Vooral items vergeten is een ding dan. De salades waren super zoals altijd!

Maaike Siemerink
25 november 2020

Echt verrukkelijke burgers thuis gegeten. Dit was onze eerste keer dat we van jullie hebben gegeten, en zeker niet de laatste

Stijn
24 november 2020

Was top! Goed warm, ondanks autorit van 25min naar huis. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Dick
22 november 2020

Lekker eten en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
22 november 2020

Heerlijke burgers en goede bezorging op afgesproken tijd

Michiel
21 november 2020

Bezorging was prima op tijd. Helaas ontbrak het extra stukje bacon, maar ok. Dat kan een keer gebeuren.

Cecilia
19 november 2020

Heerlijk eten, fijn apart verpakt zodat het netjes op mijn bord ligt. Supersnelle bezorging, met mondkapje afgegeven. Beste burgers van Zwolle.

Maaike
16 november 2020

Altijd lekker eten van Ingeburgerd! 1 kleine kanttekening, ik had extra champignons besteld bij de (vegetarische) truffelburger, waar vanuit de basis al champignons opzitten. Ik zie deze extra champignons niet echt terug bij de burger, zonde van de extra €0,75. Maar verder echt super lekker en de bezorging is altijd mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 november 2020
Esther
13 november 2020

Heerlijk gegeten, prima op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Hedwig
11 november 2020

Lekkere lunch, snel geleverd!

Charlotte
10 november 2020
Zwolle
8 november 2020

Vorige keer was de burger helemaal perfect! Goede kwaliteit burger! Heerlijk. Alleen nu toch wat steekjes laten vallen; geen mayo geleverd, wel besteld, burger was lauw en patatjes zacht.

Bea
8 november 2020
Judith
7 november 2020

Erg vers en warm afgeleverd met de burger apart verpakt. Snelle levering op een vrijdagavond. Nog niet eerder zo'n smaakvolle thuis bezorgd maaltijd gegeten. Complimenten.

Ellen Slot
7 november 2020

Super goede timing, kon zo wegrijden. Lekker gegeten, burgers en gewone friet top. Zoete aardappelfrietjes waren te donker en ik miste de truffel mayonaise. Het was ruim genoeg en genoten!

Joke
6 november 2020

Heerlijke burger. Lekker warm ook nog. De friet was wat minder warm Bezorging was mooi op tijd.

Cynthia
5 november 2020

Ondanks dat de bestelling niet helemaal goed ging toch 2x 5 sterren. De burgers zijn overheerlijk en het probleem werd snel en adequaat opgelost. Zo konden we toch nog tegelijk de burgers opeten.

Chantal
4 november 2020

We hebben weer genoten van de heerlijke burgers van Ingeburgerd. De burger van de maand was super! Ook de vegaburger was weer goed. Alles keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorgster. Top geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madelon
2 november 2020

In het restaurant zijn we altijd zeer tevreden geweest. Jammer genoeg viel het eten wat we gisteren afhaalden tegen. Hamburgers waren erg goed warm gebleven, patat van zoete aardappel was koud. De cheesecake die we achteraf hadden leek geen cheesecake te zijn. Het was iets van chocola, met een bodem en mousse erop. Jammer. De Churro's zijn jammer genoeg echt niet lekker. Vannacht ben ik ziek geweest en alles eruit gegooid, mijn man gelukkig niet. Was de ham in orde die op mijn hamburger zat, vraag ik me af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
1 november 2020
Cora
1 november 2020

Het eten is vlot bezorgd en per mail werden we goed op de hoogte gesteld dat de bestelling onderweg was. De kwaliteit van het eten was goed; goed op smaak en goed warm. De hoeveelheid per portie was goed (wellicht zelfs te veel patat voor het kindermenu).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Germa Mol-Otten
1 november 2020

Super lekker gegeten, heerlijke friet en een perfecte hamburger alles lekker vers goed verpakt en warm geleverd, ga zo door, zo overleven jullie de corona sluiting wel, dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frankwin
1 november 2020

Heerlijke burgers, ook de vegaburgers vielen goed in de smaak. Ook erg mooi dat je kunt bij elke burger kunt kiezen tussen de vega en de reguliere variant.

Linda
30 oktober 2020

Patat was koud, koude blikjes drinken op de patat gelegd zodat deze niet warm kon blijven. Erg jammer voor zo, n prijs Hamburger was oke

Sebastiaan
29 oktober 2020

De burgers smaakten goed en waren ook goed warm. Helaas was de patat lauw tot koud en ook het broodje van 1 burger was koud. Ook was de patat slap. De champignons bij de truffelburger waren ook koud. Jammer..

Marco van Diepen
25 oktober 2020
Frank
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Zag er top uit en alles warm!

Blankert
25 oktober 2020

De familie heeft genoten, zeer goede kwaliteit burgers en bij bezorging nog steeds op de juiste temperatuur. Voor herhaling vatbaar

Ilja van Tongeren
24 oktober 2020

Bezorging was precies op tijd, alles was heerlijk; vers, warm, smakelijk!

Merel
24 oktober 2020

Hele lekkere vega(n) burgers gehad en perfecte frietjes!

Dirk
24 oktober 2020

De bestelling was ruim op tijd klaar om afgehaald te worden en tevens was het geen probleem dat het iets later afgehaald zou worden. De warme producten waren ingepakt in folie zodat het bij thuiskomst nog steeds op een goede temperatuur was en tevens waren de extra los toegevoegde sauzen een prettige bijkomstigheid. Al met al zeer tevreden en absoluut voor herhaling vatbaar!

JH
21 oktober 2020
Tilly
20 oktober 2020

Champignons waren koud. Dat was minder lekker. Voor de rest heel lekkere burger. Heel slim apart verpakt, waardoor die goed warm was. Helft van de zoete aardappel frietjes was te donker. Bezorging op tijd. Bezorger klantvriendelijk.

Jachin
20 oktober 2020

Prima op tijd. Wel jammer dat de patat erg slap en bijna koud was. De burgers waren wel goed, maar kunnen niet tippen aan de burgers in het restaurant zelf.

Chantal
19 oktober 2020

Supersnel, supervers en superlekker!

Anoniem
19 oktober 2020
Tom Schuurman
18 oktober 2020

Altijd top kwaliteit en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AGS
18 oktober 2020

Eten was erg lekker en warm! Minpuntjes: Bestelling was een half uur te laat bezorgd en op de cheese burger zat geen kaas....

De Greef
17 oktober 2020

Op de burger zonder naam zat geen jalapeno (terwijl we die juist bestelden vanwege de pittigheid) en de koolsalade was compleet verlept, stonk ook heel erg en met hele andere ingrediënten. Ik heb erover gebeld en krijg het geld van de koolsalade terug. Dat vind ik eigenlijk heel mager want we waren echt heel ontevreden en hebben niet lekker gegeten. De patat was ook erg slap maar dat hadden we eigenlijk wel verwacht. Ik ben veel betere kwaliteit van het restaurant gewend en vond dit bij elkaar heel slecht.

Nick
17 oktober 2020

Perfect optijd geleverd. Alles was goed verpakt en daardoor nog zeer warm. Blikjes drinken heerlijk koud. Smaak was erg goed.

Logtenberg
17 oktober 2020

Het was lekker. Maar het was behoorlijk afgekoeld.

Kevin Spaaij
17 oktober 2020
Spareribs
16 oktober 2020

Zoete aardappelfrietjes waren perfect gebakken en heerlijk. Spareribs iets te donker gebakken , maar smaak was wel op de donkere/harde stukken na heel goed en viel zo van het bot. Zou ze wel weer bestellen.

Dorien
10 oktober 2020

Order op het bonnetje aan de zak klopte niet met mijn online order. Daardoor zat er geen bacon op mijn burger (waar ik extra voor betaald heb). Ook duurde het wel even voordat de bestelling er was. Bestelde om 18:30, kreeg een mailtje dat verwachte bezorgtijd 19:50 zou zijn (mailtje met indicatie is fijn & het was ook zaterdag). Uiteindelijk was mijn bestelling er om 20:15. Het meisje dat kwam bezorgen was aardig. Kwaliteit van de burger was goed.

Wendy
5 oktober 2020
Mirte
2 oktober 2020

Heerlijke burger! Goed apart verpakt allemaal! Bezorger was er precies op afgesproken tijd! Dikke aanrader 😊

Esther
2 oktober 2020
Marten
26 september 2020
Yvonne
22 september 2020

Diverse keren besteld bij Ingeburgerd. De burgers zijn eigenlijk altijd goed. De patat is bijna nooit goed. Ze is erg vet, alsof de temperatuur van het vet te laag is. De laatste twee keer leek het alsof we de restjes uit de frituur hadden gekregen.

Mark
12 september 2020

De burger was heerlijk. De friet was deze keer iets minder hard dan de vorige keer.

Jeffrey
8 september 2020

Netjes gebeld dat bestelling wat later kwam ivm drukte , genoten van de kipburger 🐓

Djoser Scholtens
27 augustus 2020

Prima bezorging, werd snel afgeleverd door een vriendelijke bezorger. Helaas was de burger al koud en het broodje, wat apart geserveerd werd, was dusdanig koud alsof het net uit de vriezer/koelkast kwam. Bovendien zat er extreem weinig blauwe kaas op de burger, hetgeen ik mij juist zo op verheugd had.

Femke
27 augustus 2020

Wij hebben best vaak bij Ingeburgerd Express besteld. En meestal naar grote tevredenheid. Maar zeker de laatste drie keer vond ik het zeer onder de maat. De burgers zijn niet meer sappig maar enorm vast, dik en stevig. Alles is naar mijn gevoel een stuk zouter geworden en zelfs de frietjes waren gisteren echt niet goed. Veel hele donkere en hele harde. Jammer!

Sjaak Oord
16 augustus 2020

Alles was top. Grote bestelling voor zo'n 25 personen. Alles correct, warm, lekker en meer dan genoeg. Bezorging exact op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
13 augustus 2020

Zo fijn dat de hamburger apart wordt geleverd. Deze was nog gloeiend heet en de rest lekker knapperig. We hebben heerlijk gegeten!

Nick
8 augustus 2020
gisela
25 juli 2020

totaal andere bestelling gekregen dan besteld helaas.....

Ron
24 juli 2020
Claire
21 juli 2020

De tomatensoep is Goddelijk 😋 echt een aanrader. Wel vind ik het lekkerder met nacho’s dan met broodjes. De spareribs en de zoete aardappelfriet was ook heel goed. De bestelling kwam sneller dan aangegeven dus dat is alleen maar positief.

Gerrit
20 juli 2020

super lekker eten, keurig bezorgd, vriendelijke jongeman!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
17 juli 2020

Half uur te vroeg bezorgd, waardoor ik lauw eten had, want tegen de tijd dat ik begon met eten, was het er al 10 minuten.

appie
12 juli 2020

Zeer snel en erg lekker

LK
9 juli 2020

Makkelijk besteld, vlotte bezorging en heerlijk gegeten!

Bosch
29 juni 2020

slechts 4 van de 5 bestelde hamburgers zijn geleverd. na bellen is de laatste nageleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
28 juni 2020

Super goed en snel bezorgd

Jorg
27 juni 2020

Lekker

Kees Postma
23 juni 2020

We kregen 1 verkeerde burger. Blijkbaar is het verschil tussen vega en vegan nog niet duidelijk. Heel jammer als je uiteindelijk geen burger kan eten als het eten er is.. De overige burgers waren goed. Daarnaast kwam de bezorger 30min later dan de gewenste bezorgtijd.

R. Noordkamp
22 juni 2020

Mijn vorige recensie was erg enthousiast en tevreden. Helaas blijkt dat niet constant te zijn. Gisteren hebben we nog een keer besteld, en de ervaring was een stuk minder. Allereerst miste een deel van de bestelling. Dat is meteen nabezorgd, maar zo gauw dat er is ben je natuurlijk al klaar met eten. Daarnaast merkten we gewoon dat er in het algemeen minder zorg aan de bestelling was besteedt, wat juist de vorige keer zo'n pluspunt was. Je merkt dat het allemaal wat meer gehaast is. Ik zeg niet dat we hier niet meer bestellen, maar zo lyrisch als de vorige keer zijn we niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Engberts
22 juni 2020

Eten was prima,bezorging top. Ik heb een online fooi gegeven,mag toch wel zo zijn dat de bezorger dit dan ook krijgt. In vertrouwen met vr groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veldhuis
22 juni 2020

Bestelling was over het algemeen teleurstellend. Burgers waren droog de grote van het broodje en de burger voldeed niet aan de verwachting. Verpakkingsmateriaal van het ijs was goed over nagedacht. Frietjes waren lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rozemarijn
20 juni 2020

Vegaburger (kikkererwtenburger) is een beetje droog maar voor de rest super lekker!!

GJ Brandon Bravo Bruinsma
18 juni 2020

Goede Website, makkelijk bestellen, vriendelijk te woord gestaan, keurig en milieu bewust verpakt.......en heerlijk. Echt niets meer te wensen!

Melvin
12 juni 2020

Super lekkere hamburger met zoete aardappel friet. Snel geleverd.

Kees Postma
9 juni 2020

Goede vega en vegan opties

Anoniem
7 juni 2020
Aafke Zijlstra
5 juni 2020

Op tijd overdag 4 burgers en friet besteld en dus kregen we het netjes binnen tien minuten van de bezorgtijd. Planet-proof ingepakt in bruin karton, elke burger netjes in vetvrij papier en alufolie, nog te heet om aan te pakken. Smakelijke broodjes, Ruime hoeveelheid sla, komkommer, augurk, en sausjes los in bakjes. Heerlijke frites. We hebben gesmuld en het waren grote porties. Gauw nog een keertje!

N Gerritsen
5 juni 2020

Burgers waren nog warm en goed gebakken,, bezorging was vriendelijk.

anna
4 juni 2020

voorop gesteld: we hebben heerlijk gegeten en bestellen graag weer! paar puntjes om mee te geven: de kip burger qua smaak was zaaaalig! alleen een hele dikke homp vlees. dat kon je geen burger meer noemen... de vega burger was enorm kruimelig en viel, na een paar happen uit elkaar. het formaat browie is geslonken :( voor zo'n stukje ruim 4 euro betalen is vrij fors.... en.... het vorige cheescake recept (fruitiger!) viel meer in de smaak. maar.... da's persoonlijke smaak ;)

Astrid Giezen
2 juni 2020

Bestelling was verlaat, maar daar was netjes over gebeld. Geen probleem dus. Toen de bestelling kwam was die niet volledig, dit is uiteindelijk heel netjes opgelost met een tegoedbon. Het heeft ons weer heerlijk gesmaakt!

Erik
2 juni 2020

Eindelijk zijn ze weer open, kregen keurig extra broodjes bijgeleverd . Eten was niet super warm mee, maar ja thuis bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelmer
2 juni 2020

De burger had iets meer doorbakken mogen zijn.

Ilse
22 maart 2020
Roy Bakker
22 maart 2020
bento
21 maart 2020

de burger was lekker, ik had aangegeven dat ik er geen augurk op wou maar het zat er wel op... ik heb de augurk er gwn af gehaald maar toch stom dat ze niet geluisterd hadden.

Joris
21 maart 2020

Was echt super lekker truffel burgertje zou echt aanraden

Vince
21 maart 2020

Super eten en dito bezorging! Zet hem op in deze tijd!

Nik
21 maart 2020

De burger was top en lekker warm bij aflevering. De frieten daarentegen helaas een minder positief over.. Dubbel gebakken volgens mij, en dus donkerbruin en hard. Jammer. De bezorging was snel!

Elbeth
21 maart 2020
L.
21 maart 2020

De soepen waren lekker. De mosterdsoep was echter zo zout, dat het bijna onaangenaam was om te eten.

Frits
20 maart 2020

Super dat dit nog kan in deze tijd! Mooi hoe jullie omgaan met de situatie en hier ook met het bezorgen rekening mee houden!

Arjen
19 maart 2020
Nancy
19 maart 2020

Toppers! Heerlijk gegeten.

Retde
19 maart 2020

In deze moeilijke tijden voor de horeca was het een super service!

Erica
18 maart 2020

Goede snelle service, lekker eten. Voor 2 personen ieder een menu gedaan . Dat was wel een beetje veel maar complimenten. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Jolande
18 maart 2020

Fantastisch. Eten wordt op tijd geleverd, goed verpakt, lekker warm.

Els
23 februari 2020

Het was weer heerlijk, maar het zou toch handig zijn als er een tijdsindicatie werd gegeven van hoe lang het duurt. Of een appje als het bijv. langer dan een uur duurt. Nu hebben we bijna 2 uur gewacht en dat vond ik toch wel erg lang. Snap dat jullie je best doen, maar daarom een tijdsinschatting na of bij bestellen?

MS
11 februari 2020

Aangenaam verrast! We gaan vaker bestellen, aanrader.

Weber
6 februari 2020

Sneller bezorgd dan verwacht en erg lekker.

Nicole
6 februari 2020

Op woensdag om 1845 uur plaatste ik een bestelling van 2 truffel burgers (beide zonder kaas), 1 x zoete aardappel frietjes en een bikgerecht salade.. Om 1947 uur kreeg ik het bericht dat de bezorger ondeeweg was.. Ik woon nog geen 5 min van hun restaurant af en om 2015 uur was de bestelling nog niet bezorgd.. Uiteindelijk was het eten er om 2025 uur en was het eten niet warm meer. Frietjes waren al lauw/koud en 1 burger zat toch gewikkeld in kaas.. Als het nou, zaterdag of zondag was begrijp ik dat het druk is en dat je soms gwn wat langer moet wachten, maar dit was op een woensdag en daarnaast was het eten zo goed als koud.. Heb ook in het restaurant gegeten van ingeburged en dan is het beter.. Deze bestelling vind ik erg teleurstellend.. Zou de express niet aanraden..

Maarten
1 februari 2020

De (kip)burgers vielen deze keer wat tegen, niet wat we gewend zijn van Ingeburgerd.

tournant
31 januari 2020

met 26 jaar koks ervaring denk ik wel dat ik eerlijk kan zeggen dat het top was! burger apart van het broodje, uitzondering netjes op verpakking geschreven, kwaliteit vlees en broodje top, kleine aantekening misschien iets te veel zout op de friet maar verder 👍

Niels Knorren
30 januari 2020

Het eten was erg lekker, de bezorging was ook compleet. Echter was de bezorging wel meer dan een half uur later...

Anoniem
27 januari 2020

Het eten kwam een uur te laat en alles was koud. Bezorger was niet vriendelijk en gooide het eten nog net niet het huis in.

Jeroen
26 januari 2020

Bestelling voor half 6 gedaan. Volgens mail zou het om half 7 bezorgd worden, best lang vond ik masr vooruit. 10 over half 7 belt een jonge dame dat door drukte het langer duurt. Met 10/15 minuten is het er. Dat is 50 minuten geworden. Totaal 2 uur moeten wachten dus. Vervolgens het eten. Mijn swolsche burger was bijna koud. De patat was nog net lauw, zat geen mayo bij wat er volgens mij wel bij stond. Vriendin had burger zonder naam, je kunt het inderdaad geen naam geven. Kip burger leek niet eens op een burger, meer op een door ouderdom ovetleden kip met artrose. Was ook aangebrand en compleet smaakloos en koud. Is na 2 happen de prullenbak in gegaan. Gemiste kans dit, voor mij de laatste keer.

Martine
25 januari 2020

Burger wat droog. Half uur later bezorgd dan aangegeven in mail en nadat gemaild was, we zijn onderweg. 1 burger en frietjes waren aan koude kant. 🙁. Tegenvaller want is normaal niet zo!

Am
25 januari 2020

1.5 uur op de bestelling gewacht en de bezorger wist het adres weer niet te vinden. Het eten was inmiddels ook al goed afgekoeld. Erg jammer dit!

Nabers
19 januari 2020

De bezorging was super snel en het was echt heerlijk. De hoeveelheid staat goed tegenover de waarde van het eten. De burgers zijn royaal en vullend. Heerlijk genieten!

Daia
18 januari 2020
A. Medina
13 januari 2020

De kwaliteit van het bakken van de burger verschilt nogal. Normaal is deze burger niet ZWART gebakken als ik bestel maar deze keer wel :( . Ook heb ik bij Ingeburgerd gegeten in het restaurant maar de burgers worden hier zowiezo ZWART geserveerd. Dit komt vooral na gezien te hebben dat het personeel die bakt niet genoeg aandacht geven aan het grillen van de burgers (met andere dingen bezig onderling en met mobiele telefoons) Je zou toch verwachten dat je voor deze prijzen een hoge standaard levert aan je gasten/klanten maar helaas. Toch hoop ik dat dit in de toekomst veranderd maar vooralsnog wordt het er niet beter op.......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
2 januari 2020
Anoniem
2 januari 2020

Uitstekende burgers.

Sharon
16 december 2019

De bestelling kwam helaas pas na twee uur bij ons aan. De salade en burger waren goed maar de beide porties zoete aardappel frieten helaas helemaal zacht en koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helga
15 december 2019

Ik vind Bijna 2 uur wachten toch wel heel erg lang.

Melanie
12 december 2019
Baukje
1 december 2019

We hebben 2 uur op ons eten gewacht. Er was een bezorger aangereden dus uiteraard begrip hiervoor. Maar even contact opnemen dat het langer zou duren of iets van een excuses was fijn geweest. Eten was prima.

Dennis
21 november 2019

Salade was super, evenals de soep en de cheesecake! Bezorging iets later dan gepland; maar keurig telefonisch over ingelicht.

Jenny Engberts
18 november 2019

Heerlijk,super snel,vriendelijke bezorgers,kortom aanrader xxx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jimmy Deksel
3 november 2019

Altijd goed, altijd lekker.

MV
28 oktober 2019
Marjolein
20 oktober 2019

De gesmolten kaas van de cheeseburger zat helemaal vastgeplakt aan het plastic. Het broodje was droog. Jammer, want normaal gesproken vind ik jullie burgers super lekker!

MV
18 oktober 2019
Nina
12 oktober 2019

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Theo
4 oktober 2019

Super eten en bezorging was eerder dan ik:) heeft gewacht tot ik er was.

MV
29 september 2019
Marc
29 september 2019
A.Blaauw
25 september 2019

Ik vond het jammer dat als ik vraag om een goed doorgebroken burger ivm zwangerschap. De burger nog steeds roze van binnen is en het ei erboven op nog hartstikke rauw van binnen is. De bitterballen waren steenkoud terwijl de rest wel goed warm was.

R. Schuit
14 september 2019

Prima, voor een redelijke prijs heerlijk gegeten.

Wim
12 september 2019

Gewoonweg top!!

Kaylee
12 september 2019

Een burger besteld die melkvrij zou moeten zijn voor mijn vriend met melkallergie. Er zat echter cheddar op de burger en het papier. Hierover gebeld, 45 min later was er een nieuwe burger, deze gelukkig zonder de cheddar resten. Top service. Erg tevreden met hoe het is opgelost en de burgers waren HEERLIJK.

Maurice
2 september 2019
Cora
26 augustus 2019

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MV
21 augustus 2019
Muller
9 augustus 2019

Helaas gaat het echt achteruit. Toen jullie net befonnen was alles super lekker en verzorgd. Het laatste jaar is het echt aan het inzakken. Elke keer is er wel iets. Deze keer ook en ik had geen zin meer om te bellen. Een bizar doorbakken burger. Geen plakjes tomaat maar halve tomaten. Geen appelmoes bij het kindermenu. Een bijzonder karige portie patat en de loempias waren koud. Eerder zaten er servetjes pepermuntjes en spaarzegels on de tas. Maar dat komt nu maar zelden voor. Niet héél belangrijk. Maar de extra aandacht lijkt er wel n beetje af. Plus was wel dat deze keer wél alle ingrediënten op de burger zaten. En de bezorger was snel voor de verandering. Jammer dat het minder wordt.

MV
5 augustus 2019
MV
27 juli 2019

Perfect, zoals altijd.

Max
2 juli 2019

Goede service, en zeer netjes ingepakt en uiteraard super lekker. Voor herhaling vatbaar.

Michel
9 juni 2019

Zoals altijd prima. Bezorger had moeite het huis te vinden, maar belde. Hierdoor was het eten nog warm toen we het kregen. Prima!

Nick
7 juni 2019
Jor
29 mei 2019
Jolande
28 mei 2019

Verpakking van de salade in karton is misschien aan te passen? Het lijkt en smaakt alsof alles erin is ‘gekwakt’.

FMXXL
17 mei 2019

Fantastisch, niks op aan te merken!

Willems
13 mei 2019

Helaas zat in het doosje kids burgertje geen burgertje maar kipnuggets. En duurde de bezorging lang Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
11 mei 2019

Levering exact op de aangegeven tijd. Mooi dat de burger apart van het broodje was ingepakt, zodat het broodje niet al te nat wordt. De patat was bij aankomst ook nog krokant en warm. Ingeburgerd express is echt een aanrader.

Willem
4 mei 2019

De tijd voordat ik mijn burger thuis had duurde veel te lang wat mij betreft, 1 uur in totaal voor 1 hamburger. Ik zou ook wel graag de status willen zien van de bezorging.

Mulder
28 april 2019

Tijdstip van bezorgen was veel te vroeg en niet volgens afspraak. Ik had 18.30 uur aangegeven, omdat wij rond dat tijdstip pas thuis kwamen. Helaas werd het al om 17.30 uur bezorgd. Er was iemand thuis om het te kunnen aannemen, maar helaas was eten lauw toen wij thuiskwamen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost Holslag
27 april 2019

Hamburgers laten bezorgen moet je toch gewoon niet willen. Tweede keer teleurstelling. Ik weet hoe goed de hamburgers vers kunnen zijn. Maar zelfs de 5 min fietsen overleven ze toch niet. De ingrediënten zijn duidelijk van goede kwaliteit en met zorg bereid. Maar de hamburger was lauw en teveel nagegaard. De cheddar was aan het plastic vastgesteld. Alle ingrediënten lagen verspreid door het doosje. Het broodje was droogjes. En de frites was ook zacht geworden. Een hamburger moet je toch echt vers eten.

Robin
24 april 2019

Goed

Elze
19 april 2019

Alles ok.

Martine
15 april 2019

Bezorging veel sneller dan aangegeven! Helaas geen champignons bij truffel-burger, wat wel in app beschreven stond. Verder wel lekker zoals altijd.

NG
8 april 2019
Elmer
1 april 2019

Alle toevoegingen zoals avocado €0,75. Cashewcrunch €0,75 en courgette €0,75 zaterdag niet bij de bestelling. De burgers waren droog. De zoete aardappel patat was zacht. Al met al, matig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
31 maart 2019

prima zo, volgende keer weer.

Cora
24 maart 2019

Bezorging was keurig op tijd en vriendelijke bezorger. De bel deed het niet, dus hij heeft even op mij moeten wachten en mij moeten bellen voordat ik de deur open deed, maar de bezorger kwam geduldig en vriendelijk over. Het eten was heerlijk. De patat was nog lekker knapperig (zelfs nog beter dan hoe het in sommige restaurants wordt geserveerd) en de burgers waren zo zorgvuldig verpakt in delen, dat de kwaliteit erg goed blijft. Wederom erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis de Haan
18 maart 2019

Bezorging heeft bijna 2 uur geduurd. Bijna koude hamburgers en koude friet. Ook 1 friet vergeten, had er 2 besteld. Niet wat ik gewend ben van Ingeburgerd, normaal altijd super goed, maar het kan natuurlijk altijd een keer tegen zitten (was ook de eerste keer dat het mis ging bij ons)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ex Aequo
15 maart 2019

Het was heerlijk! Bedankt

Edward
9 maart 2019

100 minutes morgen wachten op mijn bestelling, dat is natuurlijk veels te Lang .

PL
8 maart 2019

doorgaans prima eten. Patat was te lang gebakken.

Martine
5 maart 2019

Altijd heerlijk! Alleen misten de champignons op de truffelburger :-(

Jet
2 maart 2019

Salade was sappig, de zoete aardappel te zacht. Rest was top!

Johan
28 februari 2019
M.
23 februari 2019

De bezorging was ruim 20 minuten eerder dan afgesproken, waardoor het eten heeft moeten wachten tot mijn thuiskomst. De burger was erg donkergebakken/droog en de koolsalade had een bijsmaakje. Jammer, want dat is niet wat we gewend zijn! De combi van smaken was wel weer heerlijk.

An
23 februari 2019
Marc
19 februari 2019

Bestelling was allemaal prima echter 25 min later dan vooraf aangegeven

B.Mosselaar
11 februari 2019

De patat was niet gaar, taai en lauw. De burgers waren ook een beetje lauw. Normaal zijn ze zo warm dat je ze amper kan beetpakken maar nu niet. Helaas was het dit keer niet zo goed als anders. We zijn beter gewend van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
6 februari 2019

Het was lekker, maar wat erg tegenviel is dat het broodje compleet sompig was en het onderste deel konden we er zelfs afhalen en weggooien, want dit was niet meer te eten. Wellicht tip om in het vervolg het broodje apart verpakt in een papiertje mee te zenden en dan de vulling ook apart. Extra gekozen cashew crunch, waren gewoon cashewnoten, niks geen crunch, wellicht het dan gewoon cashewnoten noemen, want nu moesten we ze zelf nog in stukjes hakken om te crunchen. Kleine details die het er dan net toe doen of je een lekkere maaltijd hebt of ergernis. Heel jammer vonden we dit. We hebben ooit eerder besteld toen was het broodje niet zo sompig. In het restaurant is het altijd heerlijk eten, maar bestellen zullen we nu niet meer doen, dit viel echt te veel tegen.

Lau
3 februari 2019

De salades waren goed gevuld! Er zat wel wat veel rode ui in naar onze smaak. De burger was heerlijk(voornamelijk dankzij de salsa) maar het vlees vonden we erg gezouten.

Lot
31 januari 2019

Zoals altijd heerlijke burgers! Bij het bestellen werd aangegeven dat de verwachtte levertijd een uur zou zijn. De burgers werden echter pas na ruim anderhalf uur bezorgd, dat vind ik wel erg lang duren voor 2 burgers. De bezorger was erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. de Lange
24 januari 2019

Het eten was lekker, maar koud toen het uiteindelijk bij mij aan kwam. Ik had om 18:16 uur besteld. Even na 19:00 uur kreeg ik de melding dat mijn bestelling onderweg was. Ik woon op minder dan 10 minuten afstand maar de bezorger was pas na 19:30 uur bij mij. De bestelling zat in een papieren tas. Het was buiten koud en er lag sneeuw. Ik heb er begrip voor dat het dan iets langer duurt, maar dat was absurd. De bestelling dan ook nog in een papieren tas meegeven en niet in een warmhoud-tas vind ik werkelijk onbegrijpelijk. Ik heb €15,- betaald voor een koude maaltijd. Dit was voor mij de laatste keer dat ik iets heb besteld bij Ingeburgerd Express.

Lise
19 januari 2019
Sanne
16 januari 2019
Gerdien
12 januari 2019

De toelichting bij mijn bestelling is niet gelezen! Ik eet geen brood en kreeg het toch. Het hangt blijkbaar af van wie de bestelling opneemt want de vorige keer ging dit keurig. Jammer, want nu kon ik de helft van de burger niet eten. (De rest was prima, als altijd).

Jolande
25 december 2018

Prima. Maaltijden (salades) waren erg groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost Holslag
23 december 2018

De burgers van ingeburgerd zijn normaal top. Maar nu was hij lauwwarm en helemaal gaar. De frites waren ook zover afgekoeld dat ze taai werden. Waarschijnlijk Omdat de bezorger >15 min onderweg was, het regende hard.

Bouman
22 december 2018